Gastenboek

Laat ons weten wat u goed vindt, of wat we nog kunnen verbeteren aan onze site.

Opmerkingen of discussie's over komende/voorbije vluchten mag u hier ook noteren.

Commentaren: 6
  • #6

    uroki miłosne (maandag, 04 september 2017 20:28)

    i znpowu wy

  • #5

    http://urokimilosne.blog.pl/2017/02/23/czym-rozni-sie-urok-milosny-od-spetania/ (maandag, 27 februari 2017 21:43)

    znowu wszedłem i się udało

  • #4

    źródło (maandag, 28 november 2016 08:51)

    niepocmoktanie

  • #3

    Bart (donderdag, 17 december 2015 21:06)

    Beste Dennis,

    Ik wil u via deze weg laten weten dat ik uw bericht heb ontvangen, maar ik kan u niet antwoorden door een fout in uw mail adres.

    Kan u ons nogmaals contacteren en het juiste mail adres invullen?

    MVG
    Bart

  • #2

    Filip Vandendriessche (woensdag, 14 augustus 2013 12:46)

    Beste,
    Wist je dat …
    Duiven zijn heel gevoelig voor aardstralen. Een duivenhok boven aardstralen drijft menig duivenmelker tot wanhoop. Duiven wiens hok boven aardstralen staat zullen NOOIT in topvorm zitten. Heel hun oriëntatie, die gebaseerd is op magnetisme, wordt immers verstoord door de aardstralen. Reeds meermaals heb ik gesproken met duivenmelkers van wie de duiven bij hen niet echt goed vlogen, maar die na verkoop echt kampioenduiven waren. Dit komt enkel en alleen door een slechte locatie van het duivenkot. Zo'n kot staat gegarandeerd boven aardstralen. De getroffen duivenmelkers zijn meestal de wanhoop nabij en gaan haast wekelijks naar de dierenarts om toch maar uit te zoeken wat er zou kunnen schelen. Behalve dat de duif niet echt in form zit, kan de dierenarts meestal niet veel meer vaststellen. Eens de duiven verhuisd zijn naar een stralingsvrij hok, komen ze heel vlug weer in topvorm.
    Ook voor wie veel duiven “verliest”, die dus niet meer terugkeren van de vlucht, kan ik met zekerheid zeggen dat het gaat over een duiventil boven aardstralen.
    Voor een ervaren wichelroedeloper is het maar een koud kunstje om de hele zaak uit te pendelen en aan te duiden welke de beste locatie is om een duivenhok te plaatsen of om te zeggen welke plaatsen best dienen vermeden te worden. Het zou menig duivenmelker heel veel tijd, geld en miserie besparen mocht er voor de bouw van een duivenhok eerst gependeld worden naar de aanwezigheid van aardstralen. Maar ook achteraf, aan reeds bestaande infrastructuren, kan er heel efficiënt en goedkoop een oplossing worden geboden.
    En geef toe … duiven in topvorm is niet alleen goed voor het dier zelf maar ook de duivenmelker zal er veel gelukkiger van worden en van een hoop miserie bespaard blijven!!
    Groeten,
    Filip.
    www.bloggen.be/wichelroedeloper

  • #1

    geert (dinsdag, 13 december 2011 20:16)

    Mooie Foto'

Duivenmelkerscafé
Duivenmelkerscafé

Impressum | Privacyverklaring | Cookiebeleid | Sitemap
© 2018 De Eendracht